Последни новини


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJoomPlu has a deprecated constructor in /home/stasyorg/public_html/plugins/content/joomplu/joomplu.php on line 26

Не е лесно да се опиша с няколко думи. Не защото няма какво да кажа, а защото е трудно да реша кое  е важното. Все пак ще започна със стандартното в такива случаи.

По образование съм магистър по богословие (за сега). Завършила съм СУ "Св. Климент Охридски" Бог. Ф. Едновременно със студентстването ми започнах да се занимавам и с уеб дизайн. Направих доста сайтове. Продължавам да се образовам в тази област, като разширявам познанията си и добавям професионален опит в областите графичен дизайн, дизайн на мобилни приложения и т.н. Изобщо неща свързани повече или по-малко по между си. Трябва да кажа, че това освен професия по настоящем е и нещо което обичам да правя, един вид хоби. За любопитните, могат да разгледат моето портфолио ТУК! Другото ми хоби от скоро е декупажа и декорацията на различни предмети. Има всички изгледи и това хоби в някаква степен да стане професия. Имам професионален опит и в други области. Като започнем от секретарка и стигнем до дизайнер на дамско облекло. Като цяло професиите и заниманията свързани с творчество и реализиране на интересни идеи преобладават в професионалния ми опит.

Колкото до това какъв човек съм, това най-добре могат да кажат хората, които ме познават. Аз бих се подценила. По думите на съпруга ми, аз съм най-умната коза, която познава, питам се дали познава достатъчно кози :) Все пак мога да кажа, че се опитвам да бъда добър човек, да постъпвам по възможно най-правилния начин, да помагам на хората, или поне да не им вредя. Дали се справям? - Незнам, това ще науча някой ден в отвъдното. Опитвам се да не оставам на едно ниво. Полагам усилия да уча, да се развивам и да търся отговори на много въпроси, които ме занимават.

В този сайт ще опитам да споделя някои от тези въпроси, както и отговорите, до които съм стигнала. Ще споделя и нещата които съм научила в професионален план, както и по отношение на хобито ми. Както и някои идеи, които ме спохождат периодично. Надявам се да има хора, за които сайтът ми ще е полезен.